אסף רז, גדיר האני, גילי ברוך, מיכל גרינברג, ערן בוכלצב, שירלי קראווני, תאריך פרסום: 20.11.2013

מה המתכון שלך?

המדריך מספק הנחיות ראשונות בדרך להקמת מטבחים קהילתיים, שמיועדים להשיב על שלושה צרכים מרכזיים: ביטחון תזונתי, העסקה הוגנת ופיתוח כלכלי מקומי. תמצאו כאן תשובות לשאלות רבות ובהן: מה מטרותיו של המטבח הקהילתי? מה המשימות המרכזיות בהקמתו? כיצד לבנות תכנית עסקית וכיצד לגייס משאבים ועובדים? מה הן הישויות המשפטיות שחשוב להכיר? בסוף המדריך תמצאו דוגמאות ומודלים מעוררי השראה מרחבי העולם.

מילות מפתח: מטבחים קהילתיים, בטחון תזונתי, מפעל ההזנה

לקריאת המדריך המלא, הורידו את הקובץ באמצעות הכפתור שמשמאל.

 

ניתן למצוא את המדריך גם באתר האינטרנט של התכנית לכלכה מקומית מקיימת (לחצו כאן). ובאופן כללי, מומלץ לבקר באתר כדי למצוא מידע נוסף ומועיל בתחומים קשורים. 

 

הדפסה